Om MYKI, Norrtälje


Myki är ett företag beläget i Bergshamra utanför Norrtälje som ägs och drivs utav mig Mia Lindholm. Jag har ett stort intresse utav djur och främst katter men även hundar. Jag är själv kattuppfödare (www.kattflickan.se) och har en gedigen kunskap kring djuret katt. Jag är certifierad kattuppfödare i Sverak och jag har även gått Pawpeds kurser om katter samt kurser om hunduppfödning på SKK. Utöver mitt intresse för katter och kattuppfödning är jag utbildad och godkänd ID-märkare enligt Jordbruksverkets lag/riktlinjer.
Genom Myki kan jag ta min passion för katter och hundar ett steg längre genom att erbjuda dig mina tjänster som godkänd ID-märkare. Detta betyder att jag erbjuder er tjänsten chipmärkning utav er katt, hund, kanin eller iller.


Varför chipmärkning
Enligt lag ska alla katter och hundar märkas och registreras. Chipmärkning kan göras utan rakning, nedsövning och därmed utan onödig stress. Chipet injiceras på djuret mellan skulderbladen där det finns färre nerver och blodkärl samt mer lös hud. Detta för att djuret ska känna så litet obehag som möjligt. 


Foto: Josephine Norman